Heeft u een vraag voor ons, vul dan onderstaand formulier in. We streven er naar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Hoe plaats ik een online bestelling bij Nick & Me?

Op de Nick & Me website kun je eindeloos de verschillende categorieën met sieraden bekijken. De verschillende categorieën zijn bovenin de website te vinden. Iets gevonden waar jij blij van wordt? Wacht niet langer, selecteer jouw favorieten en voeg ze toe aan jouw winkelwagentje. Wanneer je zeker weet dat je klaar bent met winkelen, klik dan op “afrekenen”, volg de instructies en voor je het weet heb je jouw items in huis! Vragen? Stel ze gerust via info@nickandme.nl. We helpen graag!

Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om jouw bestelling na het plaatsen aan te passen of te annuleren doordat wij bestellingen altijd meteen verwerken.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Een bestelling kan je na ontvangst binnen 28 dagen terug sturen. Wij verstrekken geen retourlabel. De verzendkosten zijn voor de klant. Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen, ontvang je binnen uiterlijk 7 dagen het geld terug op je rekening.

Het adres om je bestelling te retourneren is:

Nick & Me

Madrigaal 31

8265RR Kampen

Vermeld bij de retournering je bestelnummer en naam.

Hoe kan ik een kortingscode verzilveren?

Heb jij een kortingscode van Nick & Me bemachtigd? Vul deze dan tijdens het bestelproces in onder het kopje ‘kortingscode’. Wanneer je een foutmelding krijgt, check dan even of je voldoet aan de voorwaarden van de betreffende kortingscode. Een reden waarom jouw kortingscode niet werkt kan bijvoorbeeld zijn:

✓ Een kortingscode voor Nick & Me nooit geldig op afgeprijsde producten, tenzij anders vermeld;

✓ Een kortingscode voor Nick & Me is niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld;

✓ Een kortingscode kan maar één keer gebruikt worden per klant;

✓ Een kortingscode is verlopen;

✓ Een kortingscode is niet toepasbaar op bepaalde producten. Voldoe je aan alle voorwaarden maar kom je toch niet verder, neem dan even contact op met de Nick & Me klantenservice via info@nickandme.nl.

Een item is uitverkocht, komt het terug in de voorraad?

Nee hè! Altijd jammer wanneer een product uitverkocht is. Geen zorgen. Als een item “out of stock” is, zijn er soms toch nog mogelijkheden om het product te bestellen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact op met de Nick & Me klantenservice.

Wat is de levertijd?

Wanneer je jouw bestelling plaatst wordt jouw bestelling binnen 48 uur verzonden. Zodra jouw pakketje onderweg is ontvang je een e-mail met trackinggegevens, zodat je jouw pakketje kunt volgen op www.postnl.nl.